Снимка: БулфотоКорнелия Нинова, която получи над 81% гласове от прекия избор

...
Снимка: БулфотоКорнелия Нинова, която получи над 81% гласове от прекия избор
Коментари Харесай

Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха

Снимка: Булфото

Корнелия Нинова, която получи над 81% гласове от директния избор за ръководител на Българска социалистическа партия, съобщи, че изборите за ръководител са посочили консолидирана и единна партия, написа

" Всички внушения, че Българска социалистическа партия се разцепва, раздира се от несъгласия, всеки миг ще се раздели, просто завършиха на вчерашния ден. Партията потвърди, че е в удивителна кондиция, само че това не е просто кондиция за един човек и единство зад един човек. Това е утвърждение на курса, който Българска социалистическа партия организира в политиката в последните четири години и е предпочитание той да продължи по същия метод ", уточни тя.

Освен Нинова претендентите бяха заместникът й в партията Кирил Добрев и депутатите Валери Жаблянов и Красимир Янков.

От Централната изборна комисия за избора в партията оповестиха, че всички с право на глас са към 80 900. Получени са над 50 тъжби, като най-честите са: нарушение на предварителните съглашения в някои от общините, изборните пространства и тяхната замяна, което е довело до късното започване на изборния ден в дадени секции.

За 26 септември е планувано съвещание на 50-тия Конгрес на Българска социалистическа партия, на което би трябвало да бъде определен Национален съвет и Общопартийна контролна комисия.

По думите на нинова членовете на партията са потвърдили, че Българска социалистическа партия е най-демократичната, съвременна, европейска, лява партия.

Сама, без професионална администрация, без възнаграждение, непринудено Българска социалистическа партия направи показно по какъв начин се вършат избори, уточни тя. По думите й високата изборна интензивност - близо 70 %, е невиждана за България във всички типове избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР